Förlovnings & Vigselringar

Förlovnings och vigselringar är personliga och betydelsefulla smycken som man bör välja med omsorg. Hos ALTI får ni unika ringar designade helt för er. Om ni vill har ni möjlighet att själva vara med och designa med mig. Vi hittar tillsammans vad som passar era personligheter så ni får dem precis som ni önskar.

Ringarna görs på beställning och är helt handgjorda av mig.

Ni kan här se ett urval av ringar jag gjort så ni har något att fundera kring när det gäller era egna ringar.

Kontakta mig för design och prisförslag.

Kontakt

Exempelringar

Vigsel/förlovningsringar i storlekar ca 16-20:

Priset kan variera något beroende på storlek och design. Ofta väljer man något eget som blir en blandning från flera modeller. Du kan alltid få just din storlek men för att få ett hum om vad priset ligger på ger jag här några exempel. Kontakta mig för mer exakt prisbild och beställning.

Släta stilrena med text utanpå eller inuti ringen.

 

Bredd: 7-10mm
Tjocklek: 1,5-2mm.

Ca 5500-6500kr per par.

 

 

Kontakt

Hamrade grova med text på kanten samt inuti ringen.

 

Bredd: 5-8mm
Tjocklek: 3mm

Ca 7500-8500kr per par.

 

 

Kontakt

En 5-7mm bred ring 2mm tjock med 5st 3mm stora stenar,
samt en 4mm bred och 2mm tjock ring med handsågat hjärta.

 

Hans ring ca 7-10mm bred och 2mm tjock.

Ca 8500-9500kr per par.

 

 

Kontakt

Hamrade alternativt släta ringar med texten inuti ringen.

På damringen är ett litet hjärta fastlött.

 

Bredd: 4-8mm

Tjocklek 2mm.

Ca: 6000kr-7000kr per par.

 

 

Kontakt

Monica & Marie

 

”Vi kunde inte vara nöjdare med vårat val av ringar. Vi hittade ALTI på Instagram och blev döförälskade i designen som e skapad med så mycket kärlek och kloka ord. Det charmiga med ALTI är oxå att man får skräddarsy sina egna smycken efter stil och smak.. Vi är så nöjda med våra vigselringar och kan verkligen rekommendera ALTI till våra vänner och bekanta. Kram från 2 lyckliga brudar.”

Pia & Andreas

 

”Vi valde just dig, dels för att vi fick ett tips om dig. Sen också dels för att man fick chansen att designa sin ring själv. Just att man fick skapa sin egen lilla skapelse va ju så kul. Det blir ju nått eget liksom. Vi blev supernöjda med våra vigselringar!”

Joanna & Andreas

 

”Åsa hjälpte oss så vi fick de allra finaste förlovningsringarna i våran egna stil. När vi fick bilder på dem vart vi alldeles till oss, dom var helt fantastiska! Sen när vi fick hem dom så vart vi kär! Dom var otroligt nog mycket finare i verkligheten än på bilderna. Helt i våran stil.Tack för fin hjälp i vårt letande efter dom perfekta ringarna för oss”

Carina & Tomas

 

”Varför vi valde ALTI : Såg det på Facebook att en kompis delat sidan och gick in kollade o blev redan där helt förälskade i dom vackra o unika smyckerna.Kände att skulle vi gifta oss ville vi ha nåt riktigt unikt o nåt som bara vi hade. Har fått mycket beröm för våra ringar o jag har pratat mycket om din websida o hoppas att ännu fler hittar dit. Tack än en gång för dom vackra ringarna o lycka till”