Ambassadörer

ALTIs ambassadörer

 

För mig är det väldigt viktigt att ALTI representeras på ett bra och riktigt sätt. Att det är människor med rätt inställning som har själ och hjärta med i det som de står för och gör. Det är mer eller mindre välkända personer såsom sångare/sångerskor, textförfattare, modeller, modedesigner, dansare som bär ALTIs smycken.

 

Jag glad över att just dessa personer valt att vilja vara en ambassadör för ALTI.

Frank Bell

”I’ve always had a penchant for fine things. Being a lover of jewelry, working with Asa and ALTI is an absolute pleasure. Her shared aesthetic proclivity, and attention to detail when designing and creating my one of a kind, custom ring produces truly amazing results!”

Frank Bell; American Singer/Songwriter and Humanitarian ”Words” bygger på tanken att alla människor har en del ord från t.ex. en sångtext eller en dikt som har en stark emotionell mening för personen i fråga. Smycket, i detta fall en ring, med ett citat som är unikt för varje smycke blir en förlängning av sin bärares innersta känslor. Jag har gjort en ring till Frank Bell, en amerikansk sångare och låtskrivare med över 800 000 visningar på Youtube Han har en hamrad flerfärgsoxiderad silverring med texten ”Allt faller på plats” vilket är namnet (då på engelska) på hans senaste album. Gå gärna in och läs om honom och lyssna på hans musik:

Mer om Frank

Jessica Falk

Den 4 december 2011 sålde jag smycken på Tonhallen i Sundsvall. Där träffade jag för första gången Jessica Falk, Singer Songwriter och föreläsare. När jag såg och hörde henne spela och sjunga tänkte jag att ”oj vad mycket JAG hon är, hon skulle vara en perfekt ambassadör för mina smycken!” Jag frågade henne strax efter om hon ville vara med och designa ett smycke och det ville hon. När vi ett tag senare träffades igen insåg vi att vi har samma värderingar och tankar om livet och vad vi står för. Detta resulterade i smycket: ”Lev alltid”

Mer om Jessica