Årets ADVENTSKALENDER- 2021

Julen närmar sig med stormsteg och snart är det dags för ALTIs årliga julkalender som innehåller ett nytt fint erbjudande varje dag- 1 december till och med 24 december. Varje dag öppnas en ny ”lucka” och du får ett erbjudande med jättefin rabatt. Det finns en kod i erbjudandet som du använder på www.alti.se om du vill handla till kalenderpriset.

Varför gör vi då detta?

Detta gör vi för att just DU ska få chansen att köpa ditt favoritsmycke till kanonpris under december och för att att fler ska upptäcka våra fina produkter på vår hemsida.

Vad kommer vara med i kalendern?

Det får du se varje dag för inget avslöjas i förväg, inte ens vi vet och kommer ihåg det… Detta år valde vi att gå ut och fråga er kunder om ni ville ha en överraskning eller se i förväg vad som kommer. Övervägande del av er tyckte överraskning så det fortsätter vi köra på. Vi vet att en del butiker har bilder på vad som kommer varje dag och vad som finns med i kalendern, men vi har ingen fysisk kalender utan öppnar en lucka för varje dag så då släpps det erbjudandet med en kod som man använder för att få rabatt i webshopen. Julkalendern innehåller både smycken, klockor och väskor- allt som är mycket populärt hos ALTI. 

Luckorna i kalendern kommer öppnas varje morgon på våra sociala medier.

Här följer du oss för att inte missa något, klicka på på texten nedan och följ:

ALTI | Facebook

ALTI (@altismycken)

Varma JULKRAMAR från oss på ALTI

Scroll to Top