Andas

Gå ned i varv, ta det lugnt
- ANDAS

ANDAS är en av ALTIs kanske viktigaste kollektioner. Tanken med smyckena är att du ska använda flera sinnen samtidigt för att enklare komma ned i varv och som en påminnelse för att stanna upp och ta det lugnt ibland. Smyckena fungerar väldigt bra för dig som är högpresterande eller alltid på språng. Med ett halsband, en ring, ett armband eller ett par örhängen bär du alltid med dig din personliga påminnelse om att andas.

Det som är mest unikt med nedvarvningssmycken från ALTI är att det medföljer en QR-kod till ditt smycke. Du laddar enkelt ned appen ”ALTIsmycken” till din telefon och skannar sedan in den QR-kod som följde med ditt smycke. Appen öppnar då upp avslappningsljud från naturen som du kan lyssna på samtidigt som du tar en paus för medveten närvaro och fokuserar på det som finns i just denna stund. I nuläget fungerar appen endast till Android-telefoner men en app även till Apple är under utveckling.

ANDAS-kollektion består av smycken som alla har en liten silverkula. Genom att känna på silverkulan samtidigt som du lyssnar på avslappningsljuden och andas så berör du flera sinnen samtidigt. 


Scroll to Top